KIEM theateratelierZin in iets meer DRAMA?
Elk jaar in september start ons wekelijks theateratelier voor (jong)volwassenen met een beperking (16+). Wil je vertellen, fantaseren, dansen en acteren, grijp dan je kans en stap samen met onze professionele begeleiders de scène op!

Wat mag je verwachten?

Een actieve onderdompeling in verschillende theaterstijlen in een professionele theatersetting met begeleiding op maat.

Hoe ziet een atelierdag eruit?

Het theateratelier wordt begeleid door professionele theaterdocenten. In de voor- en namiddag is er telkens een andere vaste begeleider zodat diverse accenten gelegd worden in de opleiding. Bij elk atelier is ook een sociale begeleider aanwezig voor extra ondersteuning van de spelers.

Najaar 2020

Onthaal met koffie

Voormiddagblok gastdocenten Mira Bryssinck / Loes Swaenepoel

Middagpauze

Namiddagblok gastdocente Jitse Huysmans

Voorjaar 2021

Onthaal met koffie

Voormiddagblok gastdocente
Isabel Vervoort

Middagpauze

Namiddagblok gastdocente Sari Veroustraete

Wanneer gaat het atelier door?


Het atelier gaat door op dinsdag, telkens van 9u45 tot 15u45 in Cultuurhuis Merelbeke.

Data: van dinsdag 17 september 2024 tot en met dinsdag 3 juni 2025. In de schoolvakanties is er geen atelier. Er zijn toonmomenten voor familie en vrienden op dinsdag 17 december 2024 en dinsdag 3 juni 2025, telkens om 17u.

Wat is de kostprijs?

De kostprijs op jaarbasis is 330 euro (inclusief verzekering, koffie, thee, water + theatervoorstelling). We werken met een solidair prijzenbeleid waardoor je het tarief volgens jouw mogelijkheden kiest. Naast het basistarief is er een verlaagd tarief voor wie het minder breed heeft en een plustarief voor wie laagdrempelige deelname graag mee mogelijk maakt. We zijn ook aangesloten bij UiTPAS regio Gent-Merelbeke.

Meer info of deelnemen?

Heb je interesse om deel te nemen? Contacteer ons via het formulier hieronder.
Ben je nieuw? Dan volg je eerst een proefdag op dinsdag 10 september 2024. Na een persoonlijk opvolgingsgesprek en bij voldoende vrije plaatsen kan je definitief inschrijven.

Neem gerust contact met ons op bij eventuele vragen.

Registreer