PARADE circustheater atelier

PARADE is de nieuwe circustheatertraining van Cirque Plus, Het Scheldeoffensief en Woesh. Deelnemers krijgen een halve dag theatertechnieken en een halve dag circustechnieken, begeleid door professionele docenten. 

Theater dat is o.a. improviseren, mimiek, samen spelen,… Circus dat is o.a. jongleren, diabolo, evenwicht, acrobatie, clownerie… 


Wanneer?

De opleiding start in oktober 2024. Om de 2 weken krijg je op maandag les van 10u tot 16u. De precieze data worden binnenkort vastgelegd.  


Waar? 
Circusatelier Woesh
Damse Vaart-Zuid 39, Sint-Kruis (Brugge) 


Voor wie?
 
We zoeken (jong)volwassenen vanaf 16 jaar met een fysieke en/of mentale beperking die beschikken over goesting, talent, doorzettingsvermogen en een netwerk om hen te ondersteunen tijdens de opleiding. 

Deelnemers komen zelfstandig naar onze opleiding. Indien er een persoonlijke begeleider is, overleggen we graag over diens rol tijdens de opleiding. Lunch over de middag breng je zelf mee.   


Kostprijs? 
De opleiding kost 200€ per jaar. In onderling overleg kan in schijven worden betaald. 


Inschrijven of meer info? 
Heb je interesse? We nodigen je graag eerst uit voor een kennismakingsmoment van ongeveer 45min.  

Maak een afspraak voor een kennismakingsmoment op 11 of 14 maart 2024 door te mailen of bellen naar An Van den Bergh van Het Scheldeoffensief (zie contactgegevens hieronder). Na een babbel en enkele speelse oefeningen beslissen we samen of je door kan naar het driedaags proefatelier op 3, 4 en 5 april 2024. Hierna wordt definitief beslist wie kan starten met de opleiding in oktober.  

Contactgegevens:

An Van den Bergh (Het Scheldeoffensief) 
an@hetscheldeoffensief.be 
0474/64.98.03 


De opleiding is in handen van Cirque Plus, theatergezelschap Het Scheldeoffensief en circusatelier Woesh. En wordt gerealiseerd met de steun van Vlaanderen en Stad Brugge.

Het Scheldeoffensief logo
Logo Vlaanderen